19 november 2017

Solar Flow

Solar Flow

Vinyasa betekent letterlijk “ononderbroken stroom”

Vinyasa Yoga, ook wel Flow Yoga genoemd, is een krachtige yogavorm. Meditatie door beweging ontstaat doordat je adem en beweging verbindt, hierdoor komt je geest tot rust en wordt je lichaam vitalitaal zodat je spanning en/of pijn kunt los laten. 

Solar Flow heeft een activerende werking. Solar (zon) staat voor energie, vuur licht, terwijl Lunar (maan) staat voor ontvankelijkheid, rust en koelte. De Solarlessen zijn krachtig, de dynamische bewegingen helpen je om patronen te doorbreken. In de Solar lessen kun je jezelf uitdagen op fysiek en mentaal niveau, maar altijd met zachtheid, aandacht en respect voor je eigen grenzen. In de lessen wordt gebruikt gemaakt van Krama’s (verschillende niveau’s) voor een houding zodat ieder op zijn niveau de houding kan uitvoeren of dat nu een handbalans of een heupopening is. Iedereen is welkom en wordt uitgedaagd op zijn niveau, extra aandacht voor beginners.

Er zijn drie verschillende soorten Solar lessen:

  1. Basic Flow
    Ben je een startende yogi? In de Basic Flow leer je de een goede basis en uitlijning van de houdingen zodat je veilig leert flowen

  2. Solar Flow
    Ben je al iets meer ervaren en wil je uitgedaagd worden door een krachtige practice? Boek een Solar Flow, you will love it!

  3. Solar-Lunar Flow
    Super mooie mix tussen de intensiteit van een Solar  en de zachtheid van een Lunar Flow

Vinyasa Solar Flow verbetert:

Kracht – Souplesse – Helderheid – Focus – Adembeheersing – Houding

Boek nu je les online!

Als je zwanger bent, meldt dit dan van te voren bij de docent.

 

« Terug naar overzicht yogavormen

Yoga Sol, Solar Flow