Juul Hagemeijer

Vinyasa Yoga

Juul

Hi! Ik ben Juul en een van mijn grootste passies is wel beweging. En dan vooral hoe beweging kan leiden tot meer fysieke en mentale vrijheid.
Tijdens mijn dansopleiding leerde ik mijn lichaam als medium te gebruiken om een verhaal te vertellen en mensen te inspireren met de danskunst.

Echter, toen ik yoga ontdekte leerde ik pas echt hoe het was om in een lichaam te zijn, te bewegen en te voelen van binnenuit in plaats van een bepaald beeld te creëren voor mijn publiek. Yoga leerde me ook dat geluk niet vanzelf komt, maar de filosofie gaf me de tools om beter om te gaan met verandering en stress, mezelf te accepteren en te leven vanuit mijn hart.

In mijn les gebruik ik beweging als tool om de yogi's te laten voelen. Ik hoop daarmee dat men plekken in het lijf opzoekt die gedurende de dag minder aandacht krijgen om zo een gevoel van eenheid te ervaren. Daarbij nemen we ook momenten van fysieke stilte om de bewegingen van de gedachtes te observeren en te reflecteren.

Ik geef nu vier jaar full time les en heb al een hoop geleerd van oa. Julie Martin, Emil Wendell, Shiva Rea, Nitya Mohan, Coral brown en last but not least; van alle leerlingen die naar mijn lessen zijn gekomen . Als yoga-nerd blijf ik dat aan de lopendeband doen.

Hopelijk zie ik jullie snel bij Yoga Sol op de mat om die kennis uit te wisselen. Om mijzelf meer te verrijken met lesgeef-kennis en jullie elke les weer wat meer zelfinzicht in lichaam en/of geest te geven.