Hayet Benkacem

Massage

Hayet

In 2013 nam ik als Bouwkundige afscheid van mijn oude passie architectuur. En na 3 jaar zoeken heb ik in  2016 weer een nieuw doel in mijn leven gevonden: het masseren van mensen en ervoor te zorgen dat men zich weer lekker in zijn/haar lijf voelt.

In januari 2016 ben ik begonnen met de vakopleiding Massagetherapie op de Akademie van Massage en Beweging. Na het eerste jaar te hebben afgerond ben ik gecertificeerd masseur in de klassieke en holistische ontspanningsmassage. Mijn verdieping is zwangerschaps- en chakramassage.

Voor mij staat het geven van een massage gelijk aan een meditatieve manier van bewegen, waarbij in samenspel met de ontvanger men tot totale ontspanning kan komen.Na een gegeven sessie voel ik mij dan ook volledig ontspannen en opgeladen.

Vanaf mijn studententijd ben ik een fanatieke roeier waarin hard bikkelen op het water op de voorgrond staat.
Met de jaren is langzaamaan ook yoga in mijn leven gekropen en heb ik een juiste balans gevonden tussen een stevig stukje roeien en mijn lichaam en geest sterk en soepel te houden door middel van yoga. Door het beoefenen van yoga ben ik ook dichter bij mijn intuïtieve zelf gekomen. Dit heeft de deur geopend naar mijn nieuwe passie voor “Body & Mind Work” in de vorm van het geven van een heerlijke massage.

Beschikbaarheid

Maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en in het weekend.