Esther

Yin yoga docent

Esther2

Esther: "Ik ben Esther, een trotse moeder Sil en Daan, grafisch ontwerper en illustrator en in de zomer veel te vinden op een surfplank, een zeilboot en een motor. Het vieren van het leven, sakura, is mijn mantra.

Yoga is al een hele lange tijd een draad door mijn leven. Naast het beoefen van mijn geliefde budosport wado ryu karate vond ik mijn innerlijke balans op mijn mini dojo, de yogamat. De lichamelijke en fysieke uitdaging die mij telkens weer wist uit te dagen naar een nieuw inzicht, een nieuwe ontdekking in mijn gedachtes en patronen, maar ook mijn lichaam die zacht, soepel en sterker begon aan te voelen. Dit allemaal op dat matje van 70 x 200 cm.

Om de yoga meer verdieping te geven en de ervaring van balans, kracht, rust en gezondheid te delen besloot ik om een teacher training te volgen. In 2015 heb ik mijn 200 uur yin teacher training bij Johan Noorloos afgerond. Nieuwe opleidingen als zwangerschapsyoga, 300 uur yin en anatomie staan al op de lijst voor 2016.

Ik ben heel dankbaar dat ik ander een nieuw inzicht, een lichamelijke uitdaging, een voldaan gevoel of een kleine glimlach na mijn yoga les mee kan geven.

Namaste"

 

« Terug naar teamleden overzicht