Audrey

Docent & Eigenaar

Audrey Donders

"Het beoefenen en onderwijzen van yoga is een kunst. Voor mij een verbinding met mijn hart. Afgezien van je unieke individuele ervaring, hoop ik je in mijn lessen open te stellen om een breder perspectief te krijgen op jouw mogelijkheden. Iedere les weer nodig ik je uit om jezelf opnieuw te ontdekken, het innerlijke contact te herstellen en los te komen van jouw patronen.

In 2003 stond ik voor het eerst op een paars yogamatje, bij mijn geliefde vriendin en inspirator Manon Bruens. Ik dacht ‘raar! Wat is dit? Wat vind ik hiervan?’ Toch bleef ik elke week terug komen, na de 6e les was ik helemaal verkocht! Nog geen jaar later ben ik gestart met mijn eerste yogaopleiding.

Na mijn opleiding heb ik me verder verdiep in Ashtanga Yoga door middel van beoefening, les geven en Teacher Trainingen van o.a. van David Williams. Tot ik na mijn tweede zwangerschap, kwam ik in aanmerking met Prana Flow.  Nu ben ik zelf gecertificeerd Prana Flow docent. PRANA VINYASA FLOW®, ontwikkeld door Shiva Rea, gebaseerd op de leer van Krishnamacharya en andere tradities zoals Tantra, Ayurveda.

Naast mijn yogalessen en de studio werk ik in het onderwijs. Ik ben bevoorrecht om, voor mij, met de mooiste en leerzaamste doelgroep van Amsterdam te mogen werken. Naast Yoga Sol sta ik nog één dag voor de klas.

Yoga Sol is voor mij een geschenk, een plek waar mensen bij elkaar komen om yoga en meditatie te beoefenen om alle voordelen ervan te ervaren. Vol liefde en vertrouwen heb ik deze stap gemaakt en ben ik heel dankbaar dat het zaadje dat ik heb gepland is ontkiemt en groeit."

Ik hoop je snel in mijn lessen te zien!

« Terug naar teamleden overzicht