Yoga Sol Amsterdam

Zonneplein 8, 1033 EK

Amsterdam,  Nederland

  • Instagram - White Circle

©2019 by Yoga Sol.

TEAM YOGA SOL

JUUL

Lunar en Solar Flow

Hi! Ik ben Juul en een van mijn grootste passies is wel beweging. En dan vooral hoe beweging kan leiden tot meer fysieke en mentale vrijheid. 


Tijdens mijn dansopleiding leerde ik mijn lichaam als medium te gebruiken om een verhaal te vertellen en mensen te inspireren met de danskunst.

Echter, toen ik yoga ontdekte, leerde ik pas echt hoe het was om in een lichaam te zijn, te bewegen en te voelen van binnenuit in plaats van een bepaald beeld te creëren voor mijn publiek. Yoga leerde me ook dat geluk niet vanzelf komt, maar de filosofie gaf me de tools om beter om te gaan met verandering en stress, mezelf te accepteren en te leven vanuit mijn hart.

AUDREY DONDERS

Yoga Instructor

"Het beoefenen en onderwijzen van yoga is een kunst. Voor mij een verbinding met mijn hart. Afgezien van je unieke individuele ervaring, hoop ik je in mijn lessen open te stellen om een breder perspectief te krijgen op jouw mogelijkheden. Iedere les weer nodig ik je uit om jezelf opnieuw te ontdekken, het innerlijke contact te herstellen en los te komen van jouw patronen.
In 2003 stond ik voor het eerst op een paars yogamatje, bij mijn geliefde vriendin en inspirator Manon Bruens. Ik dacht ‘raar! Wat is dit? Wat vind ik hiervan?’ Toch bleef ik elke week terug komen, na de zesde les was ik helemaal verkocht! Nog geen jaar later ben ik gestart met mijn eerste yogaopleiding. nhbgt5

MAIRON CHANG

Pilates docent

Mijn naam is Mairon Chang, werkzaam als vitaliteitscoach in de zorgsector. Mijn passie voor dans heeft mij in contact gebracht met pilates. Jaren geleden toen ik als amateurdanser door mijn rug ging, kon ik mij ruim een maand nauwelijks bewegen. De fysiotherapeut die mij destijds behandelde, raadde mij aan om pilates lessen te volgen voor een spoedig herstel. Ik volgde haar advies op en sindsdien is pilates een onderdeel van mijn leven geworden.
Mijn enthousiasme voor pilates zorgde ervoor dat de sportschool, waar ik de lessen volgde, aan mij vroeg of ik ook pilatesles wilde geven. Na een interne opleiding (Ground Control en Matwork Pilates) bij hen gevolgd te hebben, geef ik sinds 2010 pilatesles. Ik dans nog steeds fanatiek in een moderne dans gezelschap en geef ook zumba les.

CLAIRE

Yin Yoga, kinderyoga en zwangerschapsyoga

"Bij Yoga Sol geef ik kinderyoga, yin yoga & zwangerschapsyoga.  Via een vriendin ben ik jaren geleden in aanraking gekomen met yoga. Toen vond ik yoga wel leuk, maar had het nog geen diepere betekenis voor mij.  Yoga en ik kwamen echt met elkaar in contact toen ik mezelf voorbij liep bij het runnen van een zaak. Het gaf me kracht en doorzettingsvermogen, om onder andere knopen door te hakken. Het vergt moed om het bekende te beëindigen !
Ik heb mijn yin yoga diploma behaald bij de nieuwe yogaschool in Amsterdam en mijn kinderyoga opleiding heb ik gevolgd bij Helen Purperhart. Tevens heb ik mijn zwangerschapsyoga certificaat behaald in Mallorca.Ik ben altijd op zoek naar meer kennis!"