26 september 2016

Massages

Yoga Sol biedt naast de Yoga- en Pilateslessen ook heerlijke massages aan!

Massage stimuleert het lichaam, het lichaam worden als geheel geactiveerd. De bloedsomloop wordt verbetert en zorgt voor verwijdering van afvalstoffen. Massage geeft fysieke en mentale rust en na de behandeling een verkwikt en energiek gevoel.

Myrna en Hayet zijn geweldige masseuses die met passie en intuïtie werken. Kijk hieronder welke soort massages ze geven en kom erachter welke massage het best bij jou past. Boek vandaag nog een mooi moment voor jezelf!

Myrna Massages  Myrna Versteeg           Hayet Benkacem

 

Verschillende massages

  • Klassieke Ontspanningsmassage
  • Majinggol Ontspanningsmassage
  • Thaise Yoga Massage
  • Lomi Lomi Massage
  • Zwangerschapsmassage

Maak een afspraak via:

info@yogasol.nl

Tarief

€50 per uur

Uitleg van de verschillende massages:

Klassieke ontspannigsmassage
De klassieke massagevorm is vooral gericht op het soepel(er) maken van de spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen en/of verklevingen van het bindweefsel onder de huid. De massage heeft tegelijkertijd een ontspannende werking.

Boek nu!

Lomi Lomi massage
De Lomi Lomi is een harmonieuze massage waarin de golven van de zee worden nagebootst op het lichaam. De Borneose of Balinese massage is een traditionele massage waarin ik met warme olie masseer.

Boek nu!

Majinggol Ontspanningsmassage
Majinggol Massage is een combinatie van de Thaise Yoga massage en de Lomi Lomi massage uit Hawaii.

Boek nu!

Thai Yoga Massage
De Thai Yoga Massage is gericht op drukpunten op de meridianen en kan gezien worden als een ritmische dans waarin de gemasseerde in yoga houdingen wordt gerekt en gestrekt.

Boek nu!

Zwangerschapsmasage
Zwangerschapsmassage is een ontspanningsmassage speciaal voor de zwangere vrouw, omdat een “gewone” massage niet kan worden uitgevoerd vanwege drukpunten die vermeden moeten worden.

Boek nu!