Standaard titel

Laden Evenementen

« All Evenementen

Yoga en Rugpijn

19 januari 2019 @ 11:30 - 13:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 19 January 2019 at 11:30am

Evenement Navigatie

Yoga en Rugpijn
Lage Rugpijn kan erg vervelend zijn en kan je zelfs belemmeren in je dagelijkse functioneren. Wil jij meer inzicht krijgen in de mogelijke oorzaken van rugpijn en hoe yoga deze ongemakken kan verlichten? Dan is deze workshop wat voor jou! Juul
De workshop bestaat uit twee delen:
Deel 1: The body – In dit deel bespreken we op wat voor manier fysieke gewoonte patronen klachten kunnen veroorzaken. Ook wordt er ingegaan op hoe er een betere balans gevonden kan worden tussen flexibiliteit en kracht om klachten te verminderen. We bespreken verschillende yogahoudingen en oefeningen die een bijdrage kunnen leveren een verlichting in de pijn. Ook hopen we dat je na deze yogaworkshop tools hebt om zelf wat te doen aan je pijn klachten.
Deel 2: The mind – ook deze workshop gaat over gewoonte patronen, echter in deze workshop zal het gaan over de gewoonte patronen in je gedachten, emoties en gevoelens en hoe deze een invloed kunnen hebben op de pijn sensatie in je lichaam. Ook werken we aan ontspannings- en ademhalingsoefeningen die je kunnen helpen om meer innerlijke harmonie en rust te vinden. Deze technieken kunnen tevens een verlichtende werking hebben op de pijn.
Het is aan te raden om beiden workshops te volgen. Ze vullen elkaar perfect aan en geven samen een holistische benadering van het veel voorkomend probleem: rugpijn.
Let op: Dit is een workshop voor mensen met rugpijn waar geen duidelijke oorzaak voor is gevonden of voor mensen die genezen zijn van een aandoening maar niet van de klacht afkomen. Mocht je hierover twijfelen, ga dan eerst naar de huisarts om te vragen of je kan deelnemen aan de workshop.
Deel 1: The body
zaterdag 24 november 11.30 – 13.30
Deel 2: The mind
zaterdag 17 januari 11.30 – 13.30
Investering:
€25 per workshop
€40 voor beide delen
Via onderstaande link kun je boeken:
Deel 1: The Body
Deel 2: The Mind

Gegevens

Datum:
19 januari 2019
Tijd:
11:30 - 13:30